ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 1ΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων του 1ου φοιτητικού διαγωνισμού καινοτομικών ιδεών και επιχειρηματικών σχεδίων, με σημαντική συμμετοχή φοιτητών και καθηγητών του ΤΕΙ Κρήτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 02.10.2012 στην αίθουσα σεμιναρίων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης, στην οποία απεύθυναν χαιρετισμό, ο κ. Κώστας Σαββάκης, Καθηγητής ΤΕΙ, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών, ο κ. Νικόλαος Κορνήλιος, Καθηγητής ΤΕΙ και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Δ.Α.ΣΤΑ. ΤΕΙ Κρήτης, και ο κ. Ανδρέας Αναστασάκης, Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ και Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΜΟ.Κ.Ε. ΤΕΙ Κρήτης.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των τριών πρώτων βραβευμένων επιχειρηματικών σχεδίων και ακολούθησε συζήτηση. Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα βραβεία στους φοιτητές και φοιτήτριες, ως εξής:

  • Ελένη Αθανασίου, Γλυκερία Κλάδου, 1ο βραβείο για το επιχειρηματικό σχέδιο «Νέος Ιντερνετικός Ραδιοφωνικός Σταθμός».
  • Ειρήνη  Πεχλιβανίδου, 2ο βραβείο για το επιχειρηματικό σχέδιο «www.offthebeatencrete.com/gr».
  •  Νικόλαος Γιώτης, 2ο βραβείο για το επιχειρηματικό σχέδιο «Easy Market».

 

Τις παρουσιάσεις των βραβευμένων επιχειρηματικών σχεδίων, καθώς και φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης, μπορείτε να δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

 

Ηράκλειο 19.10.2012

Ανδρέας Αναστασάκης, Καθηγητής Εφαρμογών,

Επιστημονικός Υπεύθυνος ΜΟΚΕ ΤΕΙ Κρήτης